Главная » 2013 » Ноябрь » 30 » Молодь Добропілля голосує за здорову націю!
Уроки доброты [10] Благоустройство города [5]
Акции ОЗЖ «Верность» [11] Благотворительные ярмарки [4]
Экстренная помощь животным [19] Стерилизация животных [6]
Жестокое обращение [8] ОЗЖ «Верность» информирует [7]
ОЗЖ «Верность» собрания и т.д. [20] ОЗЖ «Верность» участие в проектах [16]
ОЗЖ «Верность» работа волонтеров [24] ОЗЖ «Верность» нам помогли [43]
ОЗЖ «Верность» в СМИ [21] uncategorized [3]

15:10

Молодь Добропілля голосує за здорову націю!

Категория: ОЗЖ «Верность» в СМИ | Просмотров: 613 | Добавил: admin

 

На виконання заходів із реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо проведення тижня «Здоров’я дітей - здоров’я нації» за ініціативи громадської організації «Вірність» 27 листопада було проведено міську акцію «Молодь Добропілля голосує за здорову націю!» перед торговим центром «Добропілля».
 
Акцію підтримав відділ у справах сім’ї та молоді міської ради. До акції долучилися спеціалісти ЦССС ДМ та служби у справах дітей міської ради. Волонтери розклеювали банери щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів дітям до 18 років. Банери розташовували на торговому центрі «Добропілля», на центральних магазинах міста, на кіосках .

Цікавим виявився конкурс «Здорові легені нації»(покупці, перехожі, усі, хто палить, могли надути повітряну кульку, перевіривши свої легені на міцність). У результаті: молоді люди до 25 років вільно надували кульки - від 3 до 5 секунд; молоді люди до 35 років - від 5-8 секунд; люди після 45 років-відмовлялися.

Волонтери надавали можливість кожному бажаючому обміняти цигарку на нешкідливу солодку цукерку. Учасники акції поставили собі за мету довести, що від однієї цукерки можна отримати більше задоволення, ніж від однієї викуреної сигарети. Волонтери пропонували перехожим обміняти цигарки на цукерки, пояснюючи, якими наслідками загрожує паління.

Реакція людей на вулиці спочатку була зовсім неоднозначною, але потім, хто жартома, а хто з повною серйозністю, став позбавлятися від цигарок, отримуючи за цей «подвиг» солодкий приз. Волонтери сподіваються, що ця акція змусить молодь і доросле населення замислитися про своє здоров'я, про своє майбутнє. Якщо акція допомогла комусь задуматися про наслідки паління або, що ще краще, хтось в цей день вирішив кинути палити - значить волонтери намагалися не даремно! Адже здоров'я кожної людини передусім у його власних руках.

Управление по делам семьи и молодежи Донецкой облгосадминистрации


Молодь Добропілля голосує за здорову націю!


Всего комментариев: 0
avatar