Главная » 2014 » Июль » 1 » В Доброполье отметили молодых деятелей и активистов
Уроки доброты [10] Благоустройство города [5]
Акции ОЗЖ «Верность» [11] Благотворительные ярмарки [4]
Экстренная помощь животным [19] Стерилизация животных [6]
Жестокое обращение [8] ОЗЖ «Верность» информирует [7]
ОЗЖ «Верность» собрания и т.д. [20] ОЗЖ «Верность» участие в проектах [16]
ОЗЖ «Верность» работа волонтеров [24] ОЗЖ «Верность» нам помогли [43]
ОЗЖ «Верность» в СМИ [21] uncategorized [3]

14:40

В Доброполье отметили молодых деятелей и активистов

Категория: ОЗЖ «Верность» собрания и т.д. | Просмотров: 755 | Добавил: admin

«Конституція - головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу», - з такими словами Добропільский міський голова Віктор ДЕРИПАСКА звернувся до присутніх під час чергової розширеної наради з начальниками відділів та управлінь міської ради.

З нагоди 18-ої річниці першої Конституції незалежної України та Дня молоді керівник міста вручив Подяки молодим діячам нашого міста. Так, Віктор Трохимович відзначив самовіддану працю в наданні волонтерської допомоги громадянам, які потрапили у скрутні життєві обставини, гуманізм та милосердя, активну життєву позицію Вадима ХРАПТОВИЧА (ГО «Твій шанс), Лідії ЧЕРКАШИНОЇ.

Слова вдячності за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, впровадження в практику роботи сучасних технологій, пошук креативних методів і прийомів навчання та виховання отримали Тетяна ДУДУШКО (вчитель початкових класів  НВК № 4), Євген САГАЙДАК (керівник гуртків Центру дитячої та юнацької творчості м. Добропілля), Ганна САФОНОВА (завідувач бібліотеки-філії №1 Добропільської міської ЦБС).

Член громадської організації «Добропільське товариство захисту тварин «Вірність» Андрій КЛИМОВ отримав лист Подяки за внесок у реалізацію молодіжної політики м. Добропілля, пошук креативних методів і прийомів проведення молодіжних заходів.

Вітаючи нагороджених, Віктор Трохимович виразив надію, що разом з усвідомленням обов’язків молодь зробить все для облаштування життя в країні за Основним Законом і сумлінням.

http://www.dobrepole.com.ua/


В Доброполье отметили молодых деятелей и активистов


Всего комментариев: 0
avatar